Biscuiti Cristal

de Giana in Prajituri, 2 Oct 2013 | 7077 vizualizari

 

Dulci, crocanti la exterior, fragezi in interior.

 

INGREDIENTE

  • 100 g margarina
  • 9 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 pahar zahar pudra (paharul cu care am masurat este de 200 ml), puteti sa puneti mai putin zahar pt ca ies foarte dulci
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (am masurat 3,5 pahare)
  • zahar pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Cristal:

Se amesteca margarina cu uleiul, oul, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se framanta compozitia cu faina si praful de copt pana obtinem un aluat tare. Se pune zaharul pentru ornat pe o farfurie. Facem bilute de marimea unei nuci, le dam prin zahar si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem biscuitii la 170 grade C pana se rumenesc dedesubt (la mine s-au copt in 20 min).

Cand ii scoatem din cuptor ei vor fi moi, insa dupa ce se racesc devin crocanti si se farama in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Cristal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

AndreeaCristea11 1

13.10.2013, 14:41

Cam cati biscuiti ies din cantitatile de mai sus? exact cati sunt in ultima imagine? Par asa de deliciosi! de-abia astept sa ii prepar :>

Giana 1

15.10.2013, 08:11

Da Andreea, mi-au iesit cati sunt in imagine (+3-4 bucati care n-au mai rezistat pana la poza si au fost mancati), eu i-am facut mai maricei cu diametrul de aprox. 5 cm.
Ma bucur ca ti-a placut reteta, sper sa-ti placa si gustul, sunt foarte usor de preparat.

Ramonaa 1

10.11.2013, 11:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caise